Beveiliging, video, camera - en parlefonie

BEVEILIGING

 

...het kan iedereen overkomen...

Een inbraak waarbij alle computers verdwijnen of waarbij een belangrijk deel van de voorraad ontvreemd wordt.

 Met behulp van onze inbraakdetectiesystemen en beveiligingsoplossingen kunt u inbraak in veel gevallen voorkomen en door tijdige signalering het risico beperken.

Door aansluiting op onze alarmcentrale, gecombineerd met de opvolging van alarmen door de meldkamer wordt ervoor gezorgd dat ieder alarm snel en effectief wordt opgevolgd, iedere seconde van de dag.

De oplossing die Lamont u biedt omvat een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, gericht op slechts 1 doel, uw beveiliging afstemmen op uw situatie en behoeftes. Voor het maken van een afspraak voor een grondige analyse en inventarisatie van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt u ons contacteren.

 

Het alarmsysteem bestaat uit een centrale met daaraan gekoppeld detectoren, bedieningspanelen, alarmeringsfuncties, meldfuncties, en optioneel camerabewaking, brandbeveiliging, toegangscontrole, ..

Een parlefoon is een systeem waarmee je kan communiceren met de persoon die aan je deur of poort staat.. Het biedt uw woning alleen maar voordelen. Voor uw veiligheid kunnen we via de videofonie de beelden opslaan. En u kunt op afstand controleren wie er binnenkomt en wie niet. 

Wij zorgen ervoor dat onze parlefoon eenvoudig te gebruiken is en bovendien zeer goed past bij uw interieur!